2017
DOI: 10.30565/medalanya.347588
|View full text |Cite
|
Sign up to set email alerts
|

Proksimal Femur Kırıklarında Demografik Ve Klinik Sonuçlar

Abstract: Amaç: Bu çalışmada, kliniğimizde ortopedik travma nedeniyle yatan hastaların demografik özellikleri ve proksimal femoral kırık nedeniyle cerrahi tedavi uygulanan hastaların ameliyat öncesi (AÖ) ve ameliyat sonrası (AS) klinik bulgularının değerlendirilmesi amaçlandı. Hastalar ve Yöntem: Çalışmaya 01 Ocak-31 Aralık 2014 tarihleri arasında kliniğimizde yatan tüm hastalar dahil edildi. Retrospektif, kesitsel ve tanımlayıcı nitelikteki çalışmamızda; hastaların kayıtları kontrol edilerek, demografik ve klinik veril… Show more

Help me understand this report

Search citation statements

Order By: Relevance

Paper Sections

Select...

Citation Types

0
1
0

Year Published

2022
2022
2022
2022

Publication Types

Select...
1

Relationship

0
1

Authors

Journals

citations
Cited by 1 publication
(1 citation statement)
references
References 14 publications
0
1
0
Order By: Relevance
“…The European Research Journal Volume 8 Issue 1 January 2022 shown high union rates and high hip scores with osteosynthesis of pertrochanteric fractures [6,7].…”
mentioning
confidence: 99%
“…The European Research Journal Volume 8 Issue 1 January 2022 shown high union rates and high hip scores with osteosynthesis of pertrochanteric fractures [6,7].…”
mentioning
confidence: 99%