2009
DOI: 10.3846/skt.2009.21
|View full text |Cite
|
Sign up to set email alerts
|

Betono Su Elastingu Priedu Iš Gumos Atliekų Atsparumas Ciklinių Apkrovų Poveikiui

Abstract: Santrauka. Nagrinėjama betono su elastingu priedu iš mechaniškai smulkintų naudotų padangų gumos atliekų priedo įtaka ciklinių apkrovų poveikiui. skirtingos frakcijos ir skirtingas gumos atliekų priedo kiekis buvo naudojamas betonuose. atlikti eksperimentai parodė, kad gumos atliekų priedas turi įtakos ciklinių apkrovų poveikiui. Gauta, kad to paties gniuždomojo stiprio betonuose su mechaniškai smulkintomis gumos atliekomis deformacijos po 20 ciklų 56-63 % didesnės, o liekamosios deformacijos nukrovus yra 219-… Show more

Help me understand this report

Search citation statements

Order By: Relevance

Paper Sections

Select...
1

Citation Types

0
1
0

Year Published

2017
2017
2017
2017

Publication Types

Select...
1

Relationship

0
1

Authors

Journals

citations
Cited by 1 publication
(1 citation statement)
references
References 8 publications
0
1
0
Order By: Relevance
“…Skripkiünas investigated the effect of recycled rubber on vibration in a mixture and concluded that increasing the amount of recycled rubber increases the vibration isolation property of the material. Author also proves that these panels can be used as sound absorbing panels [9].…”
Section: Introductionmentioning
confidence: 75%
“…Skripkiünas investigated the effect of recycled rubber on vibration in a mixture and concluded that increasing the amount of recycled rubber increases the vibration isolation property of the material. Author also proves that these panels can be used as sound absorbing panels [9].…”
Section: Introductionmentioning
confidence: 75%