The platform will undergo maintenance on Sep 14 at about 7:45 AM EST and will be unavailable for approximately 2 hours.
2014
DOI: 10.15611/pn.2014.355.05
|View full text |Cite
|
Sign up to set email alerts
|

Sektor usług dla rolnictwa i ogrodnictwa – kierunki rozwoju

Abstract: Informacje o naborze artykułów i zasadach recenzowania znajdują się na stronie internetowej Wydawnictwa www.wydawnictwo.ue.wroc.pl Kopiowanie i powielanie w jakiejkolwiek formie wymaga pisemnej zgody Wydawcy

Help me understand this report

Search citation statements

Order By: Relevance

Paper Sections

Select...
1
1

Citation Types

0
1
0
1

Year Published

2018
2018
2018
2018

Publication Types

Select...
1

Relationship

0
1

Authors

Journals

citations
Cited by 1 publication
(2 citation statements)
references
References 0 publications
0
1
0
1
Order By: Relevance
“…Kurek (2007), T. Szuk (2008), A. Muzalewski (2013) bei K. Depo ir M. Pecyna (2015) tyrimai atskleidė, kad pagrindinė priežastis, stabdžiusi Lenkijos ūkininkų naudojimąsi mechanizuotomis žemės ūkio paslaugomis, buvo nedidelė šių paslaugų pasiūla ir su tuo susijusi nemaža rizika patirti didelių nuostolių dėl ne laiku atliktų mechanizuotų žemės ūkio darbų. W. Sobczak et al (2014), išanalizavę mechanizuotų žemės ūkio paslaugų teikėjų pasiskirstymą Lenkijos teritorijoje, nustatė, kad jų skaičius kai kuriose šios šalies vaivadijose iš tiesų buvo labai nedidelis. Didžiausias šių paslaugų teikėjų skaičius buvo Mazovijos, Didžiosios Lenkijos ir Kujavijos Pamario vaivadijose, t. y. tose vaivadijose, kuriose vyrauja didesni, labiau pažengę ūkiai.…”
Section: ūKininkų ūKių Investicijų į žEmės ūKio Techniką Kryptys Poinunclassified
See 1 more Smart Citation
“…Kurek (2007), T. Szuk (2008), A. Muzalewski (2013) bei K. Depo ir M. Pecyna (2015) tyrimai atskleidė, kad pagrindinė priežastis, stabdžiusi Lenkijos ūkininkų naudojimąsi mechanizuotomis žemės ūkio paslaugomis, buvo nedidelė šių paslaugų pasiūla ir su tuo susijusi nemaža rizika patirti didelių nuostolių dėl ne laiku atliktų mechanizuotų žemės ūkio darbų. W. Sobczak et al (2014), išanalizavę mechanizuotų žemės ūkio paslaugų teikėjų pasiskirstymą Lenkijos teritorijoje, nustatė, kad jų skaičius kai kuriose šios šalies vaivadijose iš tiesų buvo labai nedidelis. Didžiausias šių paslaugų teikėjų skaičius buvo Mazovijos, Didžiosios Lenkijos ir Kujavijos Pamario vaivadijose, t. y. tose vaivadijose, kuriose vyrauja didesni, labiau pažengę ūkiai.…”
Section: ūKininkų ūKių Investicijų į žEmės ūKio Techniką Kryptys Poinunclassified
“…Jabłonka (2007, 2008), A. Szeląg-Sikora (2011) and L. Jabłońska et al (2014)) showed that farmers have strong motivation for using machinery services in the future. According to T. Szuk (2009), H. Takeshima et al (2013), W. Sobczak et al (2014) and S. Singh et al (2016), in order to accelerate this process, the focus should primarily be on increasing the accessibility of such services. Moreover, more attention should be given to development of farmers consulting services that focus on machinery services.…”
Section: Theoretical Study Of Family Farms' Investment In Agriculturamentioning
confidence: 99%